به گزارش خبرنگار مهر، محمد خالدی ظهر چهارشنبه در حاشیه رویداد تبادل فناوری با محوریت چالشهای موجود در حوزه کشاورزی و امنیت غذایی که در دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران برگزار شد در جمع خبرنگاران گفت: نباید فقط به تولید صرف توجه کنیم اما این به معنای عدم اهمیت تولید نیست، بلکه باید به تولید در کنار سایر بخشها از جمله صنایع توجه شود.
وی تجاری سازی را در اولویت دانست و بیان کرد: منظور از تجاری سازی این است که بتوانیم محصولی متناسب با نیاز بازار که دارای کیفیت و استاندارد لازم باشد را تولید کنیم که چند سالی است بر امر توجه به زنجیرهها و تجاری سازی تولید به طور خاص تاکید میشود. در این راستا در وزارت جهاد کشاورزی، توسعه کشاورزی قراردادی را با کمک شرکتهای پشتیبان مجری دنبال میکنیم.
مدیرکل دفتر امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی عنوان کرد: در زمینه کشاورزی تجاری یا قراردادی، پشتیبان میتواند نیازهای کشاورزان را از طریق ارائه مشاوره جهت انتخاب کود، کاشت بذر، تولید و برداشت محصول و … تأمین کند. کشاورزان نیز به تناسب این امر، محصولی را متناسب با نیاز بازار تولید و عرضه میکنند. در این صورت میتوان گفت که تولید ما تجاری شده است.
خالدی اظهار کرد: این تجاری سازی موجب منتفع شدن کشاورز، افزایش بهره وری، فروش محصول به قیمت و در زمان مناسب و نیز فراهم شدن بازار داخلی و بین المللی برای عرضه محصولات کشاورز و در نهایت پیشرفت صنعت کشاورزی میشود. با این کار میتوانیم رقابت پذیری لازم را در عرصه بین المللی داشته باشیم. در این زمینه برای حدود ۴۰ شرکت پشتیبان گواهی صادر شده است.
نظر شما